Press "Enter" to skip to content

Klasik Chrysler dari Greensboro

admin 0

Harimau akan mengambil cuti. Kali berikutnya dia bermain kemungkinan akan menjadi Tour Championship yang berakhir musim. Lebih lanjut mengenai perkara itu kemudian, tetapi jangan beri perhatian.

Saya ingin mengambil cuti. Persoalannya dari apa. Akhir-akhir ini saya menjadi tetamu di rancangan radio  download mega888 for ios mengenai bola sepak, yang saya ikuti sedekat mungkin ketika mengikuti hoki menyelam percuma di litar kolam renang dalaman. Selepas pertunjukan minggu lalu, saya fikir saya mungkin dipecat, dan keselamatan kerja bukan jenaka … apabila anda mendapat bayaran, iaitu. Saya tidak akan membincangkan butir-butirnya tetapi perbincangan semasa persembahan, yang saya tidak banyak ambil bahagian kerana membosankan, adalah mengenai bagaimana peminat bola sepak dipinggirkan.

Di sini saya menulis bit mingguan ini mengenai golf dan saya harus mendengar peminat bola sepak bercakap tentang hidup di pinggir. Mungkin lebih sukar untuk membenarkan minat dalam sukan yang secara rutin menampilkan pemain yang bersusah payah di tanah hanya untuk bangun dan berlari setelah drama yang terkena, diberikan, daripada membenarkan minat dalam sukan di mana pemain dapat Tidak terkena tembakan jika kamera ditutup semasa ayunan belakangnya, tetapi saya tidak mahu menghadiri sesi mencengkam kehidupan sebagai peminat di pinggir.

Walau apa pun, potensi penembakan saya dari pertunjukan lebih menarik daripada yang sepatutnya kerana ini bermaksud saya boleh tidur pada pagi Isnin. Yang penting sepanjang tahun ini kerana bola sepak, playoff besbol, dan pusingan akhir menghasilkan berjam-jam pada hari Ahad. Di sofa. Hanya berehat sebentar untuk memeriksa kemajuan memasak cili di dapur.

Harimau menang lagi. Enam berturut-turut dalam Jelajah PGA. Dan dia memenangi satu ini dengan lapan pukulan. Satu-satunya persoalan setelah dia memenangi Tour Championship ialah jika musim pendek akan mengurangkan momentumnya. Jangan bergantung padanya.

Minggu lalu: Saya menang dengan Tiger. Saya menyukainya apabila rancangan jangka panjang disatukan, jika terlambat, untuk memetik Hannibal dari A-Team. (Saya hanya mengutip “A-Team” + “petikan” Google, yang tidak saya sarankan untuk dilakukan oleh kanak-kanak berusia 80-an jika anda tidak mempunyai beberapa jam di tangan anda.) Secara langsung dan langsung. Malangnya, pembayarannya tidak besar kerana Tiger adalah seseorang yang mungkin anda sebut sebagai kegemaran. Saya memperoleh $ 861.09, atau sedikit kurang daripada satu unit. Itu menjadikan jumlah musim saya menjadi -19 unit.

Kami akan berakhir tahun 2006. Lima kejohanan akan berlangsung sebelum musim konyol. Ini adalah masa pemain tahun di gelembung 125 (untuk mendapatkan kad untuk tahun depan, pemain mesti menduduki tempat 125 teratas dalam senarai wang) mempunyai lebih banyak insentif untuk, menjana wang. Oleh itu, mereka dapat menjana lebih banyak wang tahun depan. Jadi, keselamatan kerja berpotensi menjadi faktor pendorong. Saya berdua mempunyai dan tidak mempunyai faktor yang memotivasi. Pada tahun-tahun yang lalu, saya rasa saya terlalu mementingkan jenama motivasi ini dalam acara akhir musim ini. Faktor motivasi tidak sering berjumlah dalam sukan ini. Kami hanya dua minggu dikeluarkan dari Piala Ryder, di mana saya mencadangkan apa yang saya fikirkan sebagai faktor motivasi untuk dua pemain teratas Amerika. Tiger bermain dengan baik, tetapi Phil Mickelson tidak berjaya Tampaknya termotivasi untuk menyeimbangkan tahun merkuri yang turun dengan jelas pada hari Ahad itu di Terbuka AS. Oleh itu, tidak ada pilihan saya di Chrysler Classic of Greensboro minggu ini yang mahu bekerja pada tahun 2007. Sekali lagi, ini tidak semestinya berlaku bagi saya.

Ambil unit Camilo Villegas (40-1), 1/6: Saya katakan Spiderman mengalami lebih dari tahun yang kukuh sebagai pemula. Kami bercakap dia berada dalam kategori “hampir breakout” yang terkenal, diberi dua tempat di tempat kedua dalam jangka masa sebulan pada awal tahun. Dia mempunyai dua lagi 5 teratas sejak, yang terakhir hanya tiga minggu lalu di Terbuka Kanada. Terdapat segelintir (jika anda mempunyai banyak tangan) MC dan segelintir pemain berusia 25 tahun ke atas yang lebih kecil. Saya mungkin menambah bahawa dalam beberapa minggu Kejuaraan Jelajah akhir musim tersebut akan berlaku. Kejohanan itu menampilkan 30 teratas tahun ini dalam senarai wang. Villegas berada di kedudukan 33 dalam senarai wang. Tetapi saya tidak akan bertaruh pada faktor motivasi.

Ambil Davis Love III (33-1), 1/6 unit: Ini waktu senja, saya rasa selamat untuk dikatakan, untuk Three Shots of Love. Punggung yang tidak baik, tidak konsisten, tidak menang dalam tiga tahun. Perjalanan bas akan merosot, dll. Tetapi dia tidak mengalami tahun yang buruk. Dan dia keluar dari T40, T34 dan T4 minggu lalu. Itu adalah arah yang baik untuk dilalui. Secara kebetulan, tetapi tentunya tidak penting, dengan cara apa pun, DLIII kini berada di No. 39 dalam senarai wang.

Ambil Tim Herron (80-1), unit 1/6: Sukar untuk mengetahui bagaimana Lumpy kini berada di kedudukan, um, 30 dalam senarai wang, memandangkan dia mempunyai masa yang menyedihkan untuk mencari jalan raya, memukul hijau dan meletakkan . Itu adalah bidang permainan seseorang yang agak penting. Tetapi dia memenangi kejohanan pada bulan Mei — the Colonial. Itu adalah perjalanan liar tetapi dia menduduki tempat kedua untuk rata-rata minggu ini, yang menunjukkan kepada anda … tidak ada apa-apa … kecuali bahawa kadang-kadang putter menjadi panas dan jika anda memukul pokok dalam perjalanan ke hijau, selagi anda sampai di sana anda mempunyai peluang.

Secara head-to-head, bawa Love ke kedudukan lebih tinggi daripada Carl Pettersson (5-6), 1 unit: Kerana Pettersson ke-14 dalam senarai wang, jika anda tahu apa yang saya maksudkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *